mail icon

Engineering

Ons team van ervaren engineers staat voor je klaar bij elk project, of het nou gaat om koop of huur materieel.

block image

Werkvoorbereiding uitbesteden of samen doen

Jako heeft een eigen projectbureau waar projecten compleet worden uitgewerkt. Aan de hand van professionele werktekeningen, voorzien van constructieberekeningen en onderdelenlijsten, bekijken we exact wat er nodig is voor jouw project. Je kunt ervoor kiezen om de hele voorbereiding bij Jako neer te leggen of om een gedeelte zelf uit te voeren. Onze engineers en technisch adviseurs denken (en werken) graag mee.

image

Veiligheid staat voorop

Veiligheid is een van de belangrijkste prioriteiten van onze engineers. Dat zit enerzijds in het creëren van een veilige werkomgeving tijdens de ruwbouwfase. We houden daarin bijvoorbeeld rekening met de logistieke processen en de plaatsing van hulpmaterieel zoals steigers. Anderzijds gaat dit natuurlijk over de constructie van het te bouwen object. We zorgen dat onze engineers voortdurend op de hoogte zijn van de nieuwste regelgeving en goed kunnen werken met 3D-modellen en BIM software. 

Op verzoek kunnen we ook periodieke inspecties verzorgen waarmee de veiligheid ook gedurende het project gewaarborgd blijft.

Partnerschap bij engineering

We beloven buitengewone service aan alle klanten, die desgewenst nog uitgebreid kan worden met interessante opties. Voor engineering kun je denken aan:

 

icon
Dezelfde dag antwoord

Binnen kantooruren krijg je van ons altijd dezelfde dag antwoord. Wat je vraag ook is.

icon
Vast aanspreekpunt

Je krijgt een vast aanspreekpunt binnen Jako die op de hoogte is van al jullie leveringen en je nog sneller kan helpen.

icon
Facturatie op maat

We verzorgen facturatie op maat die optimaal aansluit bij jullie werkprocessen.

Onze expertises

Service & onderhoud

In onze werkplaats renoveren, reinigen, keuren en repareren onze monteurs alle soorten materieel.

Meer lezen
image description
Projectverhuur

De bouwplaatsinrichting voor jouw project huur je eenvoudig bij Jako. Van transport, tot plaatsing en onderhoud.

Meer lezen
image description
Verkoop

Materieel schaf je eenvoudig aan via onze vakkundige adviseurs. Neem contact op voor een offerte en advies op maat.

Meer lezen
image description

De 3 beloften van Jako

Het juiste materieel, op het juiste moment, op de juiste locatie: dat is het fundament onder onze dienstverlening. Dat is wat partnerschap voor Jako inhoudt.

Het juiste materieel icon

Doordat we ons al 50 jaar focussen op ruwbouw weten we waar producten aan moeten voldoen in de praktijk op de bouwplaats. Daarop baseren we ons assortiment, zodat jij als partner hier niet over hoeft na te denken.

Op het juiste moment icon

Voor optimale betrouwbaarheid van onze leveringen beschikken we over een eigen logistieke organisatie. Deze bestaat o.a. uit 32.000 m2 opslagruimte, loading docks, eigen transport en de juiste logistieke partners voor vrachten van 1 tot 25.000 kilo.

Op de juiste locatie icon

We kennen de bouwplaats vanuit de praktijk. We weten dat sommige locaties moeilijk bereikbaar zijn. In goede samenwerking stemmen we daar onze transportmiddelen op af.

“Waar ik plezier aan beleef? Om samen met mijn collega's van het projectbureau te zorgen dat geen detail over het hoofd gezien wordt. Op die manier zorgen we ervoor dat elke constructie veilig en efficiënt geplaatst kan worden.“

person image
Rob Lelieveld
Engineer

Samenwerken aan de voorbereiding van je project?

Neem contact op met onze engineers voor advies op maat.

image