mail icon

Jako.
Partner in steigerbouw

Steigersystemen voor iedere situatie
Ontwerp, transport, montage & demontage
Ieder object wordt bereikbaar
Veilig en volgens afspraak
image

Steigersystemen

Jako is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in hulpmaterieel. Met onze steigers bieden wij totaaloplossingen voor ieder project. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie:

image

Persoonlijk projectteam

Jako heeft een eigen projectbureau waar projecten compleet worden uitgedacht. Aan de hand van professionele werktekeningen bekijken we exact wat er nodig is voor jouw opdracht. Zo kom je in een later stadium niet voor verrassingen te staan. Gedurende het gehele project heb je direct contact met jouw persoonlijke projectteam (projectleider, uitvoerder & voorman). Deze zorgen van begin tot einde voor de technische en financiële begeleiding. Zo heb je altijd één vast aanspreekpunt. Het projectteam geeft advies, begeleidt het project, verzorgt startwerkbesprekingen, stelt de benodigde V&G-plannen samen en waarborgt de kwaliteit.

Veilig doorwerken

Vanzelfsprekend staan bij Jako alleen opgeleide en deskundige monteurs op de steiger. Door middel van steigernetten of folie met een regenkap kunnen steigers wind- en waterdicht gemaakt worden. Zo kan er zelfs in de winter veilig en kwalitatief doorgewerkt worden. 

Naast de steigersystemen levert Jako ook verschillende systemen voor het realiseren van tijdelijke ondersteuningsconstructies. Van traditionele stempels voor de woningbouw tot zware systeemondersteuningen voor diverse doeleinden. Denk daarbij aan breedplaatvloeren, kolomkoppen, balken en in het werk gestorte vloeren. Lees hier meer over ondersteuningen.

image

Onze steiger expertises

Constructieberekeningen

Ons team van ervaren engineers berekent welke hoeveelheden steigermaterialen er nodig zijn voor jouw project. Ontvang overzichtelijke constructietekeningen met digitale BIM-modellen in 3D.

Bekijk expertise
image description
Projectverhuur

De steigersystemen voor jouw project huur je eenvoudig bij Jako. Van transport tot plaatsing en onderhoud.

Bekijk expertise
image description
Verkoop

Steigers en toebehoren schaf je eenvoudig aan via onze vakkundige adviseurs. Neem contact op voor een offerte en advies op maat.

Bekijk expertise
image description
Service & onderhoud

In onze werkplaats renoveren, reinigen, keuren en repareren onze steigerbouwexperts alle soorten steigermaterialen.

Bekijk expertise
image description

Projecten met Jako steigersystemen

Onze steigersystemen in de praktijk.

Appartementencomplex Tooropstraat

Aan de Jan Tooropstraat in Eindhoven staat een studentenflat van Vestide die gerenoveerd moest worden.

Gert Jan van Loveren

case image

Vragen over onze steigersystemen?

We helpen je graag verder.

image