mail icon

Service en onderhoud

We reinigen, onderhouden en repareren al het materieel dat we verhuren en verkopen.

block image

Glansrijk door elke keuring

Daar waar gebouwd wordt, is het onvermijdelijk dat materialen onderhouden moeten worden. De kwaliteit van materieel gaat snel achteruit wanneer het onderhoud niet goed bijgehouden wordt. Jako verzorgt het reinigen, repareren en preventief onderhouden van materieel zodat het door alle benodigde keuringen komt. Deze keuringen voeren wij zelf uit conform de meest actuele regelgeving. Ook verzorgen we de keuringsadministratie. Daarmee worden alle keuringscertificaten naderhand opvraagbaar.

image

Reinigen, onderhouden en repareren

Materieel dat we verhuren wordt door ons met regelmaat gereinigd en onderhouden. We kunnen dit op aanvraag ook doen voor materieel dat bij ons gekocht is. Desgewenst kunnen wij je zelfs een seintje geven als het weer tijd is. Veel van het onderhoud doen we in onze eigen werkplaats, waar we bijvoorbeeld een wasstraat voor bekisting hebben staan. Ook hebben we een eigen haal- en brengservice, waardoor de logistiek altijd goed geregeld is. 

Als het materieel zich beter leent voor onderhoud of reparatie op de bouwplaats, dan voeren we het ter plekke uit. Op deze manier zit je nooit lang met materieel dat niet naar behoren werkt, en verloopt elk project zo soepel mogelijk.

Partnerschap bij service en onderhoud

We beloven buitengewone service aan alle klanten, die desgewenst nog uitgebreid kan worden met interessante opties. Voor service en onderhoud kun je denken aan:

icon
Service op locatie

Service en onderhoud op locatie, ongeacht of het bij Jako vandaan komt.

icon
Altijd op de hoogte

Wij zorgen dat je weet waar je aan toe bent rond de status van je reparatie. Ook als er iets verandert.

icon
24/7 storingsdienst

Materieel waarvan een reparatie niet kan wachten tot de volgende ochtend wordt direct gefixt.

Onze expertises

Engineering

Ons team van ervaren engineers berekent welk materieel er nodig is voor jouw project.

Meer lezen
image description
Verkoop

Materieel schaf je eenvoudig aan via onze webshop Jako Direct. Hier tref je een uitgebreid assortiment aan verbruiksmaterialen.

Meer lezen
image description
Projectverhuur

De basis voor jouw bouwplaats huur je eenvoudig bij Jako. Van transport tot onderhoud.

Meer lezen
image description

De 3 beloften van Jako

Het juiste materieel, op het juiste moment, op de juiste locatie: dat is het fundament onder onze dienstverlening. Dat is wat partnerschap voor Jako inhoudt.

Het juiste materieel icon

Doordat we ons al 50 jaar focussen op ruwbouw weten we waar producten aan moeten voldoen in de praktijk op de bouwplaats. Daarop baseren we ons assortiment, zodat jij als partner hier niet over hoeft na te denken.

Op het juiste moment icon

Voor optimale betrouwbaarheid van onze leveringen beschikken we over een eigen logistieke organisatie. Deze bestaat o.a. uit 32.000 m2 opslagruimte, loading docks, eigen transport en de juiste logistieke partners voor vrachten van 1 tot 25.000 kilo.

Op de juiste locatie icon

We kennen de bouwplaats vanuit de praktijk. We weten dat sommige locaties moeilijk bereikbaar zijn. In goede samenwerking stemmen we daar onze transportmiddelen op af.

“Daar waar met materieel gewerkt wordt, is het onvermijdelijk dat het vies wordt. Ik vind het mooi om te zien hoe de jongens bij onze bekistingswasstraat het materieel elke keer weer in topconditie brengen.“

person image
Gert-Jan van Loveren
Operationeel manager

Onderhoud nodig aan jouw materieel?

Onze monteurs helpen je graag verder.

image