mail icon

Projectverhuur

Hulpmaterieel voor de ruwbouwfase huur je eenvoudig bij Jako. Van advies en transport, tot plaatsing en onderhoud.

block image

Soepel verlopende projecten

Dat is wat je wil. Het juiste materieel moet precies op het juiste moment beschikbaar zijn. Als het even kan wil je zoveel mogelijk materieel kunnen hergebruiken in een volgende fase. Bij ons huur je niet alleen het materieel, we denken ook graag met je mee over de inzet. Ons team geeft passend advies over het benodigde materieel, de logistiek en het gebruik op de bouwplaats. Je kunt bij Jako los materieel huren of het (de)monteren ook door ons laten verzorgen.

image

Altijd op tijd geleverd

Ons materieel wordt altijd volgens afspraak en op tijd geleverd. Dit kunnen we garanderen omdat we onze logistieke organisatie in eigen beheer hebben. We hebben materieel van alle denkbare formaten en bijbehorende transportmogelijkheden. Daardoor is er vrijwel altijd een alternatieve methode om materieel te kunnen leveren in tijden van extreme drukte bijvoorbeeld.

Wij weten hoe belangrijk het is dat het juiste materieel op de juiste tijd en op de juiste plek is. Wanneer wij de (de)montage verzorgen dan heb je altijd een vaste voorman als aanspreekpunt en een ervaren team van monteurs. 

Partnerschap bij projectverhuur

We beloven buitengewone service aan alle klanten, die desgewenst nog uitgebreid kan worden met interessante opties. Voor projectverhuur kun je denken aan:

icon
Altijd op de hoogte

Wij zorgen dat je weet waar je aan toe bent rond je bestelling. Ook als er iets verandert.

icon
Vast aanspreekpunt

Je krijgt een vast aanspreekpunt binnen Jako die op de hoogte is van alle leveringen en altijd meedenkt.

icon
Dezelfde dag antwoord

Binnen kantooruren krijg je van ons altijd dezelfde dag antwoord. Wat je vraag ook is.

icon
Facturatie op maat

We verzorgen facturatie op maat die optimaal aansluit bij jullie werkprocessen.

icon
24/7 storingsdienst

Materieel waarvan een reparatie niet kan wachten tot de volgende ochtend wordt direct gefixt.

icon
Geen afval

Bij elke levering nemen we al het afval weer mee.

Onze expertises

Engineering

Onze engineers adviseren welk materieel het beste bij jouw vraag past. Ook verzorgen wij een veilige positionering en overzichtelijke constructietekeningen.

Meer lezen
image description
Service & onderhoud

In onze werkplaats renoveren, reinigen, keuren en repareren onze monteurs alle soorten materieel.

Meer lezen
image description
Verkoop

Materieel schaf je eenvoudig aan via onze vakkundige adviseurs. Neem contact op voor een offerte en advies op maat.

Meer lezen
image description

De 3 beloften van Jako

Het juiste materieel, op het juiste moment, op de juiste locatie: dat is het fundament onder onze dienstverlening. Dat is wat partnerschap voor Jako inhoudt.

Het juiste materieel icon

Doordat we ons al 50 jaar focussen op ruwbouw weten we waar producten aan moeten voldoen in de praktijk op de bouwplaats. Daarop baseren we ons assortiment, zodat jij als partner hier niet over hoeft na te denken.

Op het juiste moment icon

Voor optimale betrouwbaarheid van onze leveringen beschikken we over een eigen logistieke organisatie. Deze bestaat o.a. uit 32.000 m2 opslagruimte, loading docks, eigen transport en de juiste logistieke partners voor vrachten van 1 tot 25.000 kilo.

Op de juiste locatie icon

We kennen de bouwplaats vanuit de praktijk. We weten dat sommige locaties moeilijk bereikbaar zijn. In goede samenwerking stemmen we daar onze transportmiddelen op af.

“Bij de verhuur van het materieel komt meer kijken dan alleen het afleveren. We geven in iedere situatie passend advies, want geen bouwplaats is hetzelfde.“

person image
Jan van de Hoef
Projectleider

Materieel voor de bouwplaats huren?

Neem gerust contact op voor meer informatie.

image