mail icon

Jako.
Partner op hoogte

De juiste lift voor elke situatie
Transportplatforms, hangbruggen, goederen- en personenliften
Montage, transport, onderhoud en keuring
image

Liften voor alle situaties

Bij het werken op hoogte staat veiligheid en gebruiksgemak voorop. Jako is gespecialiseerd in het leveren van verschillende soorten verticaal transport. Elk object wordt bereikbaar met onze liften en hangbruggen. Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie:

image

Montage en transport

Planning en timing zijn bij ieder project van essentieel belang. Wordt materieel te laat geleverd, dan is dat voelbaar in de hele bouwketen die volgt. Bij Jako weten we als geen ander dat onnodige vertraging verlies van tijd én omzet oplevert. Van werkvoorbereiding tot projectbegeleiding, van levering van materieel en machines tot vervoer: onze gehele logistieke organisatie is in eigen beheer. Zo garanderen we dat jij op tijd krijgt wat je nodig hebt. Onze monteurs zorgen ervoor dat de lift veilig en vakkundig gemonteerd wordt. Na plaatsing wordt elke lift voorzien van een opstellingskeuring. 

Iedere verdieping bereikbaar

Bij Jako vind je de juiste lift voor jouw project. Van kantelbare snelbouwliften, goederenliften geschikt voor de woningbouw tot tandheugelliften voor de hoogbouw welke oproepbaar zijn vanaf iedere verdieping. Onze combinatieliften, voor goederen én personeel, zijn beschikbaar van 6 tot 18 personen en van 24m/min tot 38m/min., met een maximale hoogte van 120m. De liften zijn vanaf iedere verdieping oproepbaar en voorzien van efficiënte PLC besturing.

Om storingen te voorkomen en te verhelpen verzorgt Jako deskundig onderhoud aan de liften. Heb je een storing op locatie? Wij komen sneI langs om het op te lossen! 

image

Liften & hangbruggen expertises

Engineering

Ons team van ervaren enigineers adviseert welke liften, platforms en hangbruggen het beste bij jouw vraag passen. Ook een veilige positionering, verankering en montage wordt door ons verzorgt.

Bekijk expertise
image description
Projectverhuur

Liften en hangbruggen voor jouw project huur je eenvoudig bij Jako. Van transport, tot plaatsing en opstellingskeuring.

Bekijk expertise
image description
Verkoop

Liften, platforms en toebehoren schaf je veilig en snel aan via onze vakkundige adviseurs. Neem contact op voor een offerte en advies op maat.

Bekijk expertise
image description
Service & onderhoud

In onze werkplaats renoveren, reinigen, keuren en repareren onze ervaren liftmonteurs al het denkbare materieel.

Bekijk expertise
image description

Projecten met Jako liften en hangbruggen

Onze liften en hangbruggen in de praktijk.

Parnassustoren: megaproject nabij de Zuidas

De Parnassustoren, een 60 meter hoog kantoorgebouw bij de Zuidas dat volledig gerenoveerd moest worden.

Ted Bernts

case image

Veilig werken op hoogte?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

image