mail icon

Transportsteigers

Transportplatforms 500kg / 3 personen
Transportplatforms 1.500kg / 3 personen
Hefplateau’s 3.000kg
image

Verticaal transport

De transportsteigers van Jako zijn geschikt voor het verticale transport van personen en materiaal op een bouwplaats. Deze transportsteigers bieden aanvullende functies en zijn een zeer efficiënt en veilig alternatief voor een traditionele materiaallift. Het assortiment wordt met dezelfde basisonderdelen samengesteld, zoals mast, drive-unit en platformelementen.

image

Transportplatforms en hefplateaus

Transportplatforms bieden de mogelijkheid om personen samen met de goederen mee te vervoeren. We hebben transportplatforms van 500kg tot 1.500kg laadvermogen met verschillende platformafmetingen tot een platform van 1,50m x 4,0m met dubbele mast. Hiernaast hebben we ook hefplateaus met een hefhoogte tot 3,0m, een platform van 1,50m x 6,0m en een laadvermogen van 3.000kg.

Advies nodig?

Specificaties

Specificaties van transportsteigers.

 • Montage, demontage en transport

  Onze ervaren liftmonteurs zijn gecertificeerd en monteren en demonteren vakkundig. Elke lift wordt na plaatsing voorzien van een opstellingskeuring. Het transport van de bouwlift wordt geregeld middels een van onze vrachtwagens met laad- en loskranen, of deze wordt direct door onze monteurs meegenomen en op de juist plaats gezet.

  Heb je een vraag?
 • Engineering

  De positionering, de verankering en de montage worden door ons projectbureau individueel bekeken. Er wordt een situatietekening uitgewerkt en de ankerkrachten worden berekend. Dit zodat we efficiënt kunnen werken en er een veilige goedwerkende lift wordt opgeleverd.

  Heb je een vraag?
 • Veiligheid

  Alle liften worden voor uitlevering uitgebreid nagekeken en gekeurd. Hiernaast wordt van alle gemonteerde liften een opstellingskeuring gemaakt.

  Heb je een vraag?

Heb je advies nodig voor een project?

Onze specialisten geven advies op maat.

Advies aanvragen?

 • Max. file size: 24 MB.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.