mail icon

Personenliften

Personenliften van 3 tot 24 personen
Personenliften tot 38lm¹/min
image

Transport van personen

Jako biedt personenliften voor alle werksituaties. Wij verzorgen de engineering, montage, demontage en keuring. Dit verzorgen wij voor onze eigen huur liften, maar eventueel ook voor machines in jouw eigendom. 

image

Personenliften

Jako heeft een groot assortiment personenliften, van compact tot liften met een hoog hefvermogen en groot plateau. Liften met een open of gesloten kooi, een gesloten kooi betekent ook een snellere hefsnelheid. 

Advies nodig?

Specificaties

Specificaties van personenliften.

 • Montage, demontage en transport

  Onze ervaren liftmonteurs zijn gecertificeerd en monteren en demonteren vakkundig. Elke lift wordt na plaatsing voorzien van een opstellingskeuring. Het transport van de bouwlift wordt geregeld middels een van onze vrachtwagens met laad- en loskranen, of deze wordt direct door onze monteurs meegenomen en op de juist plaats gezet.

  Heb je een vraag?
 • Engineering

  De positionering, de verankering en de montage worden door ons projectbureau individueel bekeken. Er wordt een situatietekening uitgewerkt en de ankerkrachten worden berekend. Dit zodat we efficiënt kunnen werken en er een veilige goedwerkende lift wordt opgeleverd.

  Heb je een vraag?
 • Veiligheid

  Alle liften worden voor uitlevering uitgebreid nagekeken en gekeurd. Hiernaast wordt van alle gemonteerde liften een opstellingskeuring gemaakt.

  Heb je een vraag?

Heb je advies nodig voor een project?

Onze specialisten geven advies op maat.

Advies aanvragen?

 • Max. file size: 24 MB.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.