mail icon

Otri versterkt positie in bouw met overname Matemco

Het nieuwe moederbedrijf Otri van de Jako en Yelloo groep, heeft in juli Matemco uit Ede overgenomen. De drie bedrijven, Jako, Yelloo en Matemco staan nu samen onder ‘één moederbedrijf’ als een sterk fundament voor de toekomst.

Groei in ruwbouw- en renovatie fase

De overname van Matemco past geheel in de op groei gerichte strategie van Otri. Verdeeld over drie moderne vestigingen levert Otri vanuit Cuijk, Hattemerbroek en Ede een veelvoud aan oplossingen voor de ruwbouwfase en de renovatie fase. Met alle productgroepen, zoals bekistingen en toebehoren, tijdelijke ondersteuningsconstructies, steigersystemen, personen- en goederenliften, modulaire hangbruggen, ijzerwaren en gereedschappen vormt Otri dé partner voor ieder bouwproject.

Synergie te over

Jeroen Jansen, directeur van Otri zegt over de overname van Matemco: “ ik zie de sterke positie van Matemco als een welkome aanvulling, vooral voor de Jako groep. De expertise van Matemco in de woningbouw, utiliteit en civiele bouw leveren hieraan een grote bijdrage. Jako beschikt daarentegen over een uitgebreid bekistingsprogramma wat voor Matemco een prachtige aanvulling is. Kortom, er is synergie te over.”

De basis van Otri

De verbinding kenmerkt zich door de betrouwbare kwaliteit die de drie bedrijven leveren. Daarnaast hebben ze alledrie partnerschap en service als ankerpunten. Ondersteunend en servicegericht in de werkzaamheden, verbindend in de samenwerking en oplossingen. Met families aan de basis van deze bedrijven staat een lange termijn relatie voorop.

Eén uitstraling

Om de verbinding visueel te versterken zijn de logo’s van de drie bedrijven voorzien van een nieuwe look. De eigen kleurstellingen van de bedrijven zijn behouden, maar de logo’s zijn gesynchroniseerd, waardoor één uitstraling ontstaat. Alledrie de logo’s zijn voorzien van de herkenbare triangle, als mooie verwijzing naar het moederbedrijf Otri.