mail icon

Ted Bernts benoemd tot directeur Jako Materieeldienst B.V.

Door de directie van OTRI is Ted Bernts per 1 januari 2022 benoemd tot directeur van Jako Materieeldienst B.V.. Tot eind vorig jaar was hij commercieel manager en reeds eindverantwoordelijk voor de projectverhuur.

Als directeur heeft hij de dagelijkse leiding van het bedrijf in handen en is hij eindverantwoordelijk voor het commerciële beleid, personeelsbeleid, kwaliteit & veiligheidsbeleid en uiteraard de continuïteit van Jako Materieeldienst B.V..

Toelichting Ted Bernts

”Jako is een prachtig bedrijf, waar ik me al jaren thuis voel! Onder leiding van Jeroen Jansen is de OTRI groep (waartoe naast Jako ook Yelloo en Matemco behoren) uitgegroeid tot een succesvol, landelijk opererend bedrijf. Ik zal mij inzetten om samen met mijn collega’s belangrijke thema’s als duurzaamheid, veiligheid en nieuwe technologie verder toe te passen in de bedrijfsvoering en dienstverlening.”

In 2007 is Ted Bernts begonnen als stagiaire bij Jako Bouwmachines B.V. en studeerde daar een jaar later ook af. Op 1 januari 2009 is hij zijn loopbaan bij Jako Materieeldienst B.V. gestart en met de jaren doorgegroeid binnen het bedrijf om nu de functie als directeur te gaan vervullen.